JUPOL ove godine slavi 50 godina!

Društvo JUB ove godine obilježava poštovanja vrijednu obljetnicu - 100 godišnjicu imena JUB i 50 godina robne marke JUPOL. Robna marka JUPOL, koja je u proteklih 50 godina postala sinonim za kvalitetne unutarnje zidne boje, usko je povezana sa razvojem firme. Danas je njezina najjača robna marka i istovremeno najprodavanija uspješnica koju povezuje na milijune zadovoljnih i odanih korisnika različitih generacija.

Obljetnicu će obilježiti i s više od 5.000 kilometara dugim putovanjem kante JUPOL kroz 10 država, s čime JUB želi simbolično povezati sva tržišta gdje je robna marka JUPOL afirmirana već 5 desetljeća. JUPOL će tako iz države u državu kao zahvalu za dugogodišnje povjerenje milijuna ljudi, ponosno nositi dobre želje, misli i sreću onima koji je najviše trebaju.

  

JUPOL putuje. JUPOL povezuje.

JUPOL kao robna marka je u ovih 50 godina povezala već milijune ljudi, jer je i na mnogim inozemnim tržištima prisutna već sva ta desetljeća. Početak svečane proslave jubileja 50-godišnjice JUPOL-a će JUB obilježiti već na prvi dan proljeća kada započinje put JUPOL-a kroz 10 država. Kanta JUPOL će svoje putovanje započeti u Makedoniji, na Kosovu i u Crnoj gori, nastavit će u Srbiji, BIH i u Hrvatskoj, zatim nakon posjete Mađarske, Slovačke i Češke zaključit će svoj put u Sloveniji, kamo će doći na početku lipnja, u mjesecu u kojem JUPOL slavi svoj 50. rođendan.

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr