Predavanje JUB-a u ORIS Kući arhitekture

U četvrtak, 15. veljače u 15:00 h u Oris Kući arhitekture u Zagrebu održali smo stručno predavanje za arhitekte i projektante na temu sustavnih tehnoloških rješenja u toplinskoj izolaciji fasada u organizaciji tvrtke JUB d.o.o.  Jedan od najčešćih načina zadovoljavanja uvjeta uštede energije i toplinske zaštite vanjskih zidova je uporaba povezanog sustava za vanjsku toplinsku izolaciju (engl. External thermal insulation composite system – ETICS). Dostupna tehnološka rješenja u obradi detalja ETICS sustava i izazovi koji se zbog toga postavljaju pred izvođače i projektante preduvjet su za kvalitetu i trajnost saniranih pročelja.

Predavači su bili stručnjaci iz područja projektiranja toplinske zaštite zgrada Ivica Vlahek struč.spec.ing.aedif  iz tvrtke JUB  d.o.o. i docent  Mateo Biluš, dipl.ing. s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.

Prisustvovalo je pedesetak arhitekata i projektanata s područja Zagreba koji su aktivno sudjelovali i svojim komentarima potvrdili interes za odabranu temu. Po završetku predavanja za sve sudionike organizirali smo nastavak druženja uz catering.

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr