O poduzeću

JUB slovi za najstarijeg proizvođača zidnih boja u Sloveniji i cijeloj regiji. Počeci proizvodnje mineralnih boja u Dolu pri Ljubljani, gdje je danas sjedište poduzeća, sežu u daleku 1875. Danas je JUB međunarodna tvrtka koja prodaje svoje proizvode u više od 30 država po Europi i svijetu. 

Predstavljanje Grupe JUB

O nama

Sjedišta podružnica

Izvozna tržišta

Sjedište JUB-a

 

Poslanstvo

Stvaramo obojenu toplinu doma

"Postat ćemo vodeći proizvođač boja i fasadnih sustava u regiji centralne i jugozapadne Europe. Kupcima ćemo nuditi jedinstvena i cjelovita rješenja usmjerena na održivu gradnju, energetsku učinkovitost i odgovornost prema okolišu."

 

Većina djelatnosti tvrtke JUB vezana je uz vlastitu proizvodnju proizvoda koji se odnose na završne radove u graditeljstvu, od dekorativne obrade unutarnjih zidnih površina do fasadnih sustava, izolacija i dr. Već 144 godine znanja i razvoja na području boja, vrhunski opremljen tehnološko-razvojni centar i najviši standard kvalitete koji slijedimo pri razvoju novih proizvoda, su garancija za uspješnost. 

JUB proizvodi široku paletu proizvoda objedinjenih u optimalna sustavna rješenja za obradu i bojanje unutarnjih zidnih površina. Brend JUPOL je već 50 godina sinonim za kvalitetne unutarnje zidne boje.

U raspolaganju su rješenja za zaštitu drva i metala, u skladu sa najstrožim standardima i zahtjevima za očuvanje okoliša.

Svojim brendom JUBIZOL - toplinsko izolacijski sustavi, JUB je prisutan više od 45 godina na slovenskom i europskom tržištu. JUBIZOL pripada u strateške skupine proizvoda za vanjsku dekoraciju i zaštitu, koji su razvijeni isključivo premi smjernicama održive gradnje.

Osim proizvodnje, u Dolu pri Ljubljani nalazi se izložbeni salon JUB Design Studio, u sklopu kojeg je strankama osigurana tehnička podrška, kao i savjet arhitekta.

Odjel edukativnog karaktera - JUB Akademija, organizira i izvodi certificirane programe za izvođače, kupce, projektante, arhitekte, upravitelje višestambenih zgrada i ostale zainteresirane strane na tržištu na kojem posluje JUB.

Načela održivosti

Načela održivosti kao što su odgovornost prema okolišu, racionalna upotreba sirovina i energije i korištenje obnovljivih izvora energije u JUB-u smo uključili u sva područja djelovanja. Veliki dio vlastitih potreba za energijom dobivamo iz obnovljivih izvora:

  • imamo vlasttu hidroelektranu jačine 180 kW;
  • na krovu jedne proizvodne hale nalazi se sunčana elektrana radne snage 201 kWp;
  • zgrada tehnološko razvojnog centra se zimi grije i ljeti hladi uz pomoć toplinske crpke.

Među prvima u industriji smo dobili certifikat za zaštitu okoliša ISO 14001, a možemo se pohvaliti i brojnim ekološkim certifikatima / oznakama (EU Ecolabel, Zelena misija i drugi).

JUB je 2017. godine dobila certifikat Programa odgovornog postupanja, time i pravo korištenja logotipa POR za godinu 2017. Program odgovornog postupanja (skraćeno POR, eng. »Responsible Care®«) je svjetska inicijativa kemijske industrije u okviru koje se poduzeća dobrovoljno obvezuju na iznadprosječno pažljivo postupanje i poticanje napretka na području zaštite zdravlja i sigurnosti na radu te očuvanja okoliša, kao i za otvoren, odnosno korektan odnos prema javnosti.

Nastalu tehnološku otpadnu vodu već desetljećima čistimo kemijskim i biološkim putem na uređaju za pročišćavanje. 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr