Boja godine 2022

Godina 2022. zasjat će u boji godine Dusty pink – Family 145 100E. Boja godine 2022. je pepeljasto ružičasta, nježna i ženstvena, koja svojim zemljanim tonom odražava spokoj, toplinu i sigurnost.

Trendovska nijansa u skladu je s najnovijim smjernicama iz područja mode, uređenja interijera i arhitekture. Preporučujemo kombinaciju s nježnim, bež i smeđim zemljanim tonovima, toplim drvetom, tekstilom i metalima poput zlata i bakra ili s hladnijim sivim nijansama.

 

Budući je oblikovanje unutarnjih prostora kroz odabir pravih boja naš prioritet, vrlo je važno koje nijanse i kakve kombinacije boja, tekstura i materijala ćemo ove godine upotrijebiti u našim stambenim prostorima.

 

   

   

Boja godine 2022 budi u nama pozitivne osjećaje te u interijeru osigurava naše dobro raspoloženje i zadovoljstvo. Značaj odabrane nijanse boje godine 2022 združuje nježnost, privlačnost, toplinu, strast i energiju, ali i nadahnuće, strpljenje, predanost i motivaciju, s jednom rječju – ženstvenost, kojoj nitko ne može odoljeti :)

 

   

   

 

''Kad odaberem prave boje... Dočaraju mi najljepša jutra.

Kroz dan njeguju moju nježniju stranu.

Potiču me na kreativnost, samopouzdanje…

Usuđujem se razmišljati izvan okvira.

Dopuštaju mi da se u svom domu uvijek

osjećam ugodno i zadovoljno.

Moj život je ljepši u pravim bojama.''

   

   

Na ton karti JUB Favourite Feelings pronaći ćete boju godine pod oznakom Family 145 100E zajedno sa ostalim svjetlijim i tamnijim nijansama (od A do F), koje mogu biti idealne za sve kombinacije u vašem domu.

 

Boja godine 2022 - DUSTY PINK
Boja godine 2022 - DUSTY PINK
Boja godine 2022
Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr