Boja godine 2023

Inspiracija prirodom i razmišljanje o našem planetu vodilo je odabir JUB-ove boje u 2023. Priča proizlazi iz postavljene misije: smanjiti otpad, više reciklirati, ponovno koristiti sirovine i promišljeno brinuti o našem okolišu. Zvijezda 2023. godine tako je postala nebesko plava nijansa Freedom 520D.

 

Stvorite utočište u svom domu i srcu. Dotaknite nebo, osjetite prirodu i redefinirajte svoj dom. Naš dom želimo pretvoriti u sigurno utočište u kojem se možemo opustiti, zaboraviti stres radnog dana i uživati ​​u kvalitetnom životnom okruženju i vremenu s obitelji. 

   

   

Ispreplitanjem različitih plavih ili srodnih nijansi iz hladnog spektra ljestvice boja (npr. zelena, tirkizna) na uzorcima namještaja, zidnim oblogama ili u ukrasnim dodacima kao što su zavjese, tepisi, jastuci, keramika s retro uzorcima i sobno bilje, postižemo umirujuće djelovanje i razbijamo monotoniju.

   

 

Dodavanjem komplementarnih toplijih nijansi (npr. zlatne, žute, narančaste), kao što su robusno drvo, mat brušeni metali toplih tonova boja - mesing i bakar, tkanine vatrenih i sunčanih nijansi, unosimo više raznolikosti i dramatičnosti u ambijent.

 

Novostvoreni i korišteni prirodni komadi vašem prostoru dodaju bogatstvo osjećaja i bezvremensku kvalitetu.

   

   

 

Priroda nam daje život, čuvajmo ga. Za nas je ključno stvoriti ugodan životni prostor za trenutke koji vas podržavaju u životu. U JUB-u, s dobivenim EU Ecolabel certifikatom, koji uzima u obzir cijeli životni ciklus proizvoda (LCA) i osigurava smanjenje njegovog utjecaja na okoliš, podupiremo održivi razvoj za naš planet – naš dom. Priroda nije samo izvor inspiracije, ona je život. Sačuvali smo ga u nebesko plavom za vas.

   

   

      

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr