Kako pravilno izvesti sanaciju objekta?

Na koji način izvesti sanaciju određenog dijela objekta gdje zbog nepravilne ugradnje ili nedostatka hidroizolacije dolazi do problema s prodorom vode ili vlage?

 

Odgovor

Proizvodima i sustavnim rješenjima HYDROSOL, pomoću kojih možemo odgovarajuće zaštititi objekt od prodora vlage ili vode u prostor te ga estetski oblikovati. Robna marka HYDROSOL ujedinjuje široki spektar grupa proizvoda koji su potrebni za uspješnu vodonepropusnu zaštitu i ugradnju keramike. Svakako, na raspolaganju su i drugi proizvodi iz obitelji JUB, koji doprinose kvalitetnoj izvedbi.

Robna marka HYDROSOL okuplja sljedeće grupe proizvoda:

- proizvodi za izvođenje hidroizolacije površina (grupa HYDROSOL)
- ljepila za keramičke obloge (grupa AKRINOL)
- mase za fugiranje (grupa AKRINOL)
- mase za brtvljenje (grupa Juboflex)

 

Ugradnja hidroizolacije je jedna od najzahtjevnijih faza pri izgradnji objekta. Namjena ove faze je dugoročna zaštita objekta ili određene površine pred prodorom vode od oborina, zaštita od prodora vlage, kako u vertikalnom tako i u horizontalnom smjeru, bez obzira na to radi li se o vanjskoj ili unutarnjoj površini. Voda, vlaga ili neka druga tekućina koja prodire u unutrašnjost zgrade, podloge ili zida, tu površinu trajno degradira (propadanje, omekšavanje betona, razvoj plijesni i slično), a u većini slučajeva i estetski pokvari. Isto tako, vlažni prostori oslabe uvjete boravka i samu kvalitetu života. Voda uvijek nađe svoj put kroz beton, dilatacije ili određene pukotine koje nastaju uslijed neodgovarajuće gradnje.

 

Za eventualna dodatna pojašnjenja, na raspolaganju je tehnički savjetnik u našem JUB Design Studiu, svakim radnim danom od 7-15 sati. Možete nas zvati telefonom na broj 01/6194-344, a dostupni smo i preko elektronske pošte na adresi jub@jub.hr. Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr