Tehnološko razvojni centar JUB

Osnivanje

Tehnološko razvojni centar JUB d.o.o (skraćeno JUB TRC) je osnovan 1.1.2008. prilikom reorganizacije društva JUB, koju su diktirali zahtjevi tržišta i vjerovanje  da je budućnost tvrtke u snažnom vlastitom razvoju. Nastalo je iz razvojnog odjela društva JUB d.d. i danas je jedna od sestrinskih tvrki grupacije JUB pod okriljem matične tvrtke JUB-H d.d. TRC JUB zapošljava preko 35 mladih stručnjaka prirodoslovne struke, većinom s područja kemije i građevine, od tehničara i inženjera do magistra i doktora.

Misija i aktivnosti

Misija TRC JUB je „Stvoriti inovativne proizvode koji su energetsko sigurni, neškodivi za korisnika i okoliš te proizvode za zaštitu, sanaciju i održavanje objekata.“ 

Glavni zadaci centra su razvoj proizvoda i tehnologija završnih slojeva u graditeljstvu te osposobljavanje i edukacija za potrebe grupacije JUB i vanjske partnere.

U JUB TRC-u se nalazi moderno opremljena JUB Akademija. Za osposobljavanje i edukaciju imamo pogon za edukaciju i demu kuću na kojoj možemo prikazati cijelu paletu naših proizvoda, njihovu pravilnu ugradnju i pravilnu izvedbu najzahtjevnijih građevinskih detalja.

Usmjereni na trajnost i inovativnost

Zgrada je energetsko učinkovita i inovativna u svojoj unutrašnjosti i vanjštini. Južna fasada je razvojni fasadni poligon, laboratorij za proučavanje toplinsko izolacijskih sustava koji je jedinstveni te vrste u Europi. Iznimno važan dio centra su klimatske komore a posebna atrakcija centra je „kuća u kući“, demo kuća na rotacionom podnožju, koja se proteže od prizemlja do prvog kata. Upotrebljavamo ju za edukacijske namjene i kao prostor za rad na razvoju i istraživanju zahtjevnih tehničkih rješenja. Ostale prostorije su uglavnom kemijski razvojni laboratoriji.

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr