Zaštita za drvo i metal

Drvo dar prirode

Drvo u svom osnovnom obliku stvara osjećaj prirode i topline u našem domu. Na žalost, izloženo je starenju i raznim štetočinama te ga je potrebno primjereno zaštititi i njegovati. Za zaštitu možemo koristiti lazurne premaze kod kojih zbog transparentnosti tekstura drva ostaje vidljiva ili pokrivne boje različitih nijansi, koje su na raspolaganju i u sustavu JUMIX.

 

Savjeti
Zaštita drva

Lazurni premazi JUBIN s prozirnim mikropigmentima zajedno s vezivom prodiru u drvo i štite ga od atmosferskih utjecaja te čuvaju njegov prirodan izgled. Drvo koje je izloženo vanjskim utjecajima je potrebno zaštititi od štetočina-insekata i djelovanja mikroorganizama kako bi se izbjeglo truljenje i propadanje. U JUB-u nudimo iznimno učinkovit proizvod za zaštitu drva-JUBIN Impregnacia. JUBIN Decor je sa temeljnim premazom primjeren za sustavnu zaštitu drva te obojanoj površini daje lijepi estetski izgled.

Zaštita i njega metala

U našim domovima često imamo površine koje zbog hrđanja treba hitno zaštiti od korozije. Istovremeno obojana površina postaje ljepša. Od proizvoda marke JUBIN želimo posebno izdvojiti JUBIN Metal koji odlično štiti metalne površine i bez temeljnog premaza. Proizvod ima odlične osobine za zaštitu od korozije i može se nanijeti direktno na metal. U sustavu sa JUBIN Metal primerom može se upotrebljavati i na podlogama: aluminij, cink i bakar.

Jub Design Studio

Uđite

Ton karta

Pogledajte
Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr