Hidroizolacija i ugradnja keramike

Obnovljena linija proizvoda za hidroizolaciju i ugradnju keramike.

Obnovljena linija predstavlja novi vizualni izgled proizvoda te nove nijanse fugirne mase - AKRINOL FUGALUX.

Prepoznatljivi brand AKRINOL sada obuhvaća ljepila za keramiku i fugirne mase. Hidroizolacijske mase su združene pod brandom HYDROSOL.

Dva navedena branda uključuju široki spektar proizvoda koji su potrebni za učinkovitu hidroizolacijsku zaštitu (hidroizolacijske mase) i ugradnju keramike (ljepila za keramiku, fugirne mase i mase za brtvljenje). Za adekvatnu i dugotrajnu zaštitu prostora ili objekata potrebno je proizvode ugraditi sistemski i pravilnim redoslijedom.

 

Proizvodima branda AKRINOL i HYDROSOL možemo zaštititi:

  • kupaonice,

  • kuhinje,

  • balkone i terase,

  • bazene,

  • betonske ograde,

  • potporne i uporne zidove,

  • vodene rezervoare i

  • vodomjerne i elektro prostore.

 

 

Učinkovita zaštita

Hidroizolacija predstavlja dugoročnu zaštitu površine pred prodorom oborinske vode i pred prodiranjem vlage jednako u vertikalnom i horizontalnom smjeru, bez obzira radi li se o unutarnjim ili vanjskim površinama.

Preduvjet za kvalitetno stanovanje

Voda, vlaga ili neka druga tekućina koja prodire u unutrašnjost površine ju trajno oštećuje (truljenje, ljuštenje betona, razvoj plijesni i slično), a u većini primjera i estetski narušava površinu. Upravo zbog toga vlažni prostori pogoršavaju uvjete i kvalitetu života. Voda uvijek nađe put kroz beton, rasporke, dilatacije i ostale anomalije koje nastaju nepravilnom ugradnjom.

Izvedba hidroizolacije

Hidroizolacija predstavlja dugoročnu zaštitu površine pred prodorom oborinske vode i pred prodiranjem vlage jednako u vertikalnom i horizontalnom smjeru, bez obzira radi li se o unutarnjim ili vanjskim površinama. Hidroizolacija je jedna od zahtjevnijih faza ugradnje ili obnove objekta. Važna je pravilna ugradnja i kvaliteta upotrijebljenih materijala. U suprotnom, rješenje problema je kratkoročno ili uz pogoršanje stanja (problem se "zakrpa" i spriječi pravovremenu sanaciju).

 

Pogledajte video postupka ugradnje 

 

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr