JUPOL slavi 50 godina!

U 2019 obilježavamo poštovanja vrijednu obljetnicu - 100 godišnjicu imena JUB i 50 godina robne marke JUPOL. Robna marka JUPOL, koja je u proteklih 50 godina postala sinonim za kvalitetne unutarnje zidne boje, usko je povezana sa razvojem firme. 

Danas je njezina najjača robna marka i istovremeno najprodavanija uspješnica koju povezuje na milijune zadovoljnih i odanih korisnika različitih generacija. Tako će godina 2019. u Sloveniji, kao i na drugim tržištima, gdje JUB posluje preko svojih društava, biti isprepletena sa proslavljanjem, brojnim susretima i događajima.

Tim povodom, obljetnicu će obilježiti i s više od 5.000 kilometara dugim putovanjem kante JUPOL kroz 10 država, s čime JUB želi simbolično povezati sva tržišta gdje je robna marka JUPOL afirmirana već 5 desetljeća. JUPOL će tako iz države u državu kao zahvalu za dugogodišnje povjerenje milijuna ljudi, ponosno nositi dobre želje, misli i sreću onima koji je najviše trebaju.

Provjerite više na www.jupol50.hr.

JUPOL - unutarnja boja koja je nastala 1969. godine.
JUPOL - unutarnja boja koja je nastala 1969. godine.
Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr