JUB potpisao Povelju o dekarbonizaciji zgrada do 2050.

Jučer smo sudjelovali na skupu u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju (GBC Croatia) i Hrvatske udruge proizvođača fasadnih sustava (HUPFAS) na kojem smo s zajedno s drugim proizvođačima i Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja potpisali Povelju o dekarbonizaciji zgrada do 2050.

Sadržaj povelje odnosi se na postizanje energetskih i klimatskih ciljeva na nacionalnoj i EU razini kroz dekarbonizaciju fonda zgrada, obnovom zgrada i građenjem zgrada gotovo nulte energije.  Potpisivanjem povelje potiče se kontinuirana suradnja na izradi Dugoročne strategije obnove nacionalnog fonda zgrada i prelazak na standard gradnje zgrada gotovo nulte energije (nZEB). Potpisnici Povelje pružaju potporu te promiču dekarbonizaciju zgrada u svojim daljnjim aktivnostima, gdje god je to moguće.

Na ovaj način smo formalno potvrdili usmjerenost JUB-a prema održivoj gradnji, energetskoj učinkovitosti i ekološkim principima u proizvodnji građevinskih proizvoda i suvremenim tehnološkim rješenjima.

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava odabir boja i tekstura na tipskim objektima.
Prilikom kupnje JUBIZOL fasadnog sustava, izrada računalne simulacije za Vaš objekt je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Trgovina i promet d.o.o.; Ulica hrvatskih branitelja 11; 10 430 Samobor; T: +386 1 6194 344, E: design-studio@jub.hr